Vi forhandler kvalitetsgulve til privat, offentligt og erhverv – spørg efter et samlet tilbud på jeres gulvløsning.

Brug os som partner og underentreprenør på dine gulvprojekter

Gulventreprenør på dine projekter

Søger du en samarbejdspartner, der kan fungere som underleverandør på gulventreprisen i byggeprojekter eller renoveringsopgaver, så er du kommet til det rigtige sted.

Gennem mange år har Fyns Gulvmontage hjulpet andre entreprenører og bygherrer godt i mål med anlægning af gulve i større og mindre projekter. Nederst på siden her kan du se en række projekter, som vi har udført som partner med andre firmaer.

Vi har kompetencer, erfaring og konkurrencedygtige priser

Uanset om vi taler støbte betongulve eller anlægning af trægulve på strøer, nymontering af linoleum eller renovering med linoslib, så har Fyns Gulvmontage den fornødne erfaring, som opgaven kræver for at blive udført korrekt.

Vores indsigt og erfaring gør os i stand til at sikre opgavens korrekte udførelse til aftalt tid og ikke mindst også, at pris og tilbud stemmer overens og ligger i det rigtige prisleje – vores priser er konkurrencedygtige, og du er altid velkommen til at få et tilbud på din opgave og en snak med en af vores erfarne gulvspecialister.

Ring til Tommy på 2028 3929

... eller brug kontaktformularen og lad os sammen finde den bedste løsning på dit gulvprojekt!

Firmaprofil

Fyns Gulvmontage ApS er en professionel gulvvirksomhed, som blev stiftet i 1987 og er beliggende i Søndersø på Nordfyn. Virksomheden beskæftiger 10-12 professionelle gulvlæggere, som løbende efteruddannes.

Flere af medarbejderne er indehavere af vådrumscertifikat, som er påkrævet for at udføre vinyl i vådrum.